ROLUL BĂRBATULUI ÎN EJACULAREA FEMININĂ – Partea VI

Orgasmul elmultiplu al bărbatului stimulează ejacularea femeii

Tipul de stimulare necesar excitării punctului G şi acumulării lichidului de ejaculat presupune adoptarea unui ritm mai lent, contrar dorinţei masculine care este presat de ideea de a termina urgent şi pasional. Există totuşi câteva beneficii majore în privinţa adoptării unui ritm mai calm: partenera se va deschide din ce în ce mai mult şi va fi din ce în ce mai satisfăcută, iar tu trebuie să păstrezi penisul în erecţie o perioadă mai îndelungată de timp şi să ai orgasme multiple. O dată ce ai gustat din plăcerile pe care ţi le oferă o abordare a sexului într-un ritm mai lent, s-ar putea să descoperi că focul care mocneşte, însă cu intensitate, poate fi preferabil tipului de descărcare sexuală cu care eşti obişnuit.

Cea mai bună modalitate de a menţine scânteia aprinsă şi de a învăţa să te relaxezi în timp ce construieşti plăcerea într-un ritm mai lent, însă pe o perioadă mai îndelungată, este să ai orgasm multiplu. Prin intermediul acestei practici infinit mai plăcute, bărbatul învaţă să facă diferenţa între reacţia de ejaculare şi orgasme. A-şi însuşi tehnica de declanşare a orgasmului multiplu fără ejaculare este pentru bărbaţi la fel de simplu, pe cât este de simplu pentru femei să înveţe să combine ejacularea cu orgasmul.

În cartea lor, „The Art of Conscious Loving” (Arta iubirii conştiente), Charles şi Caroline MUIR, pionieri şi organizatori de seminarii în domeniul practicilor sexuale tantrice, evidenţiază numeroasele avantaje pe care le reprezintă pentru bărbaţi deprinderea conştientizării momentului de ejaculare. Unul dintre avantaje este acela că „bărbatul care reuşeşte să exercite un asemene tip de control îi va oferi femeii libertatea de a-şi pierde, în cele din urmă, controlul asupra propriei persoane”. Starea de abandon şi de epuizare fizică, afectivă şi mentală, pe care o au majoritatea bărbaţilor după o partidă de sex va lipsi dacă aceiaşi bărbaţi au orgasm fără să ejaculeze, deoarece ejacularea este cea care consumă energia bărbatului. În absenţa ejaculării, majoritatea bărbaţilor vor constata că nivelul lor energetic se menţine la aceleaşi cote şi după ce au făcut sex. lată şi o veste bună pentru femei, care prea adeseori rămân frustrate dacă nu au avut orgasm, dar bărbatul a terminat prea repede, simţindu-se astfel abandonate şi triste dacă bărbatul se retrage brusc după ce a avut orgasm.

Victor GOLD, care a apărut în filmul „Tantric Journey to Female Orgasm: Awaken Your G-Spot” (Călătorie tantrică în universul orgasmului feminin: activarea punctului G), a declarat că practică ejacularea controlată de peste douăzeci de ani. În prezent în vârstă de cincizeci şi cinci de ani, el ne explică care este opinia sa în privinţa vitalităţii sporite prin ejacularea controlată: „Când ejaculez cu adevărat, lucru care se întâmplă destul de rar, sunt conştient că pierd o cantitate enormă de energie. Unii bărbaţi sunt capabili să ejaculeze mai frecvent decât alţii şi totuşi reuşesc să îşi păstreze intactă vitalitatea. Am întreprins numeroase cercetări în domeniul ejaculării controlate. În principiu, frecvenţa ejaculării este determinată de vârstă, starea de sănătate, condiţia fizică şi nivelul de stres la care este supus individul respectiv. Cu alte cuvinte, bărbaţii mai în vârstă, cu probleme de sănătate, trebuie să ejaculeze mai rar, în timp ce bărbaţii tineri, mai sănătoşi, pot ejacula mai des.”

Bărbaţii şi femeile care au parcurs articolele aceastui blog până în acest punct, vor înţelege cu uşurinţă cum este posibil să ai orgasm fără a ejacula. Practic, sarcina femeilor şi a bărbaţilor este aceea de a deveni conştienţi de existenţa nevoii şi a dorinţei de a ejacula; femeile trebuie să înveţe că se pot excita şi cum trebuie să devină mai deschise la această idee, iar bărbaţii trebuie să înveţe care este momentul când ejaculaţia se pregăteşte să ţâşnească şi cum să o reprime.

Metoda care le permite bărbaţilor să facă distincţia între orgasm şi ejaculare este foarte uşor de însuşit, însă învăţarea tehnicii prin care poate fi controlată dorinţa de a ejacula, este – şi nu cred că este nevoie să o spun – mult mai dificilă. Un bărbat cu care discutam la un moment dat explica întregul proces de învăţare într-o manieră extrem de simplă: „Poţi învăţa cum să stăpâneşti ejacularea în momentul orgasmului (eu am învăţat s-o fac), antrenând muşchii PC din zona prostatei să nu se contracte în timpul orgasmului”. Este exact ceea ce au învăţat să facă femeile în mod inconştient, cu scopul de a-şi reţine ejacularea. Există câteva tehnici pe care le puteţi învăţa dacă vreţi să vă abţineţi în momentul ejaculării – având însă orgasm:

  1. În momentul în care devii conştient că eşti pe punctul de a ejacula, nu mai fă nici o mişcare şi roag-o pe parteneră să se oprească şi ea. Presează cu degetul locul aflat între anus şi scrot, numit „perineu”. Aşteaptă până când dorinţa cedează şi continuă abia după
  2. Prinde-ţi penisul ferm în jurul vârfului, sau prinde-ţi între degete testiculele şi trage în jos. După ce vei fi învăţat cum să te stăpâneşti să nu ejaculezi, te vei putea dispensa cu uşurinţă de aceste metode, putând să îţi atingi scopul prin simple exerciţii de respirare.

O casetă audio extrem de sexy, intitulată „Be the Man of Her fantasies!” (Fii bărbatul visurilor ei!), realizată de Maryse COTE (cunoscută şi sub numele de vulpea canadiană Ishtara), oferă garanţia că prima experienţă de ejaculare controlată poate fi una erotică! (Vă urez mult succes în reprimarea ejaculării, călăuziţi de vocea şi atitudinea ei incredibilă.) Două cărţi excelente, care tratează credinţa străveche conform căreia reţinerea ejaculaţiei sporeşte vitalitatea bărbaţilor, oferind detalii importante referitoare la reuşita ejaculării controlate, sunt lucrările Maestrului Mantak CHIA: „Taoist Secrets of Love: Cultivating Male Sexual Energy” (Secretele taoiste ale iubirii: cultivarea energiei sexuale masculine) şi „The Multi-Orgasmic Man” (Bărbatul cu orgasme multiple).

Până de curând, metodele de acest tip, privind controlarea ejaculării masculine, erau singurele cunoscute şi disponibile pentru bărbaţii care doreau să adopte un ritm mai lent, cu scopul de a-şi ajuta partenera în declanşarea orgasmului la nivelul punctului G, sau să acceadă la sferele superioare ale schimbului de energie sexuală. Numai că ejacularea masculină este modelată după un clişeu depăşit, conform căruia bărbaţii trebuie „să deţină permanent controlul” asupra propriei persoane. Adevărul este că majoritatea bărbaţilor resimt ejacularea masculină controlată mai degrabă ca pe o tortură decât ca pe o plăcere, practic ea făcând să sporească presiunea legată de atingerea performanţei şi nu să o domolească. Aceste obstacole pe care le ridică metodele de ejaculare masculină controlată pot înăbuşi înseşi efectele pe care ar trebui să le producă: uitarea de sine în cadrul relaţiei şi plăcerea erotică. Mult prea frecvent, ejacularea masculină controlată este percepută de unii ca o distanţare şi mai pronunţată faţă de actul sexual, presupunând încetinirea ritmului suficient de mult încât să ofere satisfacţie partenerei.

Jack JOHNSON, licenţiat în ştiinţe umaniste, este susţinătorul orgasmelor multiple la bărbați, în detrimentul ejaculării controlate la aceştia. Tehnica pe care o predă nu presupune folosirea unor metode de comprimare sau de blocare temporară, însă elimină sentimentul obligativităţii reţinerii energiei sexuale. În schimb, el se concentrează asupra deschiderii faţă de plăcerea sporită, care însoţeşte orgasme ce se succed în cascadă. Recomand cu căldură excelentul CD audio pe care l-a realizat, intitulat „Male Multiple Orgasm” (Orgasmul multiplu la bărbaţi), ca o introducere către această lume nouă a plăcerilor masculine. Autorul oferă sprijin permanent pe pagina sa web, http://www.multiples.com, prin intermediul chat-urilor săptămânale, testimonialelor audio şi al rubricii de întrebări şi răspunsuri, vizitată de alţi bărbaţi care învaţă să depăşească metoda frustrantă a ejaculării controlate prin atingerea orgasmului multiplu.

Focul pasiunii şi iubirea pătimaşă vor fi prezente în cadrul orgasmului multiplu, numai că parfumul plăcerii şi sincronizarea vor fi diferite. Pe măsură ce partenera va deveni tot mai sensibilă şi excitabilă la nivelul punctului G, ceea ce poate presupune mulţi ani de practică sexuală, ea poate avea o reacţie-de jenă şi surescitare la nivelul punctului G înainte de a se excita. Imaginaţi-vă că cineva vă atinge prostata într-o manieră din care lipseşte componenta erotică; nu este prea plăcut, în acelaşi mod şi o femeie va bate în retragere la atingerea rece, distantă, lipsită de sentiment, întrucâtva brutal, a prostatei sale, care nu a fost corect stimulată, însă care a fost sensibilizată. Dacă te grăbeşti să faci sex în acest moment, punctul G se va închide şi va deveni inert – aşa cum se întâmplă şi în cazul stimulării exagerate a clitorisului. Totuşi, în clipa în care o femeie cu prostata (punctul G) sensibilizată este excitată şi pregătită pentru actul sexual, ea va primi cu bucurie penetrările profunde şi pasionale. Prin urmare, penetrarea nu va constitui un lucru care aparţine trecutului, doar sincronizarea va fi diferită. Lasă-i partenerei timp suficient să îşi umple cu sevă punctul G, iar ea îşi va deschide inima pentru tine şi va fi mult mai satisfăcută de relaţia voastră sexuală decât a fost vreodată în viaţa ei. Mai mult decât atât, bărbaţii cu orgasm multiplu pot pătrunde într-un tărâm de mare intimitate care se deschide prin combinarea emoţiilor profunde cu pasiunea erotică. Acesta constituie primul pas către ceea ce anticii numeau „a fi binecuvântat cu nemurire”.

Un gând despre &8222;ROLUL BĂRBATULUI ÎN EJACULAREA FEMININĂ – Partea VI&8221;

Lasă un comentariu